Documentals

En aquesta pàgina poso enllaços als vídeos que he fet, així com informacions diverses sobre les pel·lícules i la gent que hi va participar.

Harvest of Harvests available in English and Spanish (2/11/11)
El Verema de veremes (2008, 30') és l'únic documental amb cara i ulls que he fet. El podeu mirar en condicions gràcies al Ricard de Tinta Invisible des d'aquí mateix o bé passant per aquest post que n'explica quatre coses. També es pot veure al web de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, tant en versió original (Verema de veremes) com subtitulat en castellà (Vendimia de vendimias) i en anglès (Harvest of harvests). La versió original fa ràbia com queda, perquè la pantalla és molt petita i no hi ha forma humana d'ampliar-la. La versió subtitulada en castellà encara en fa més, de ràbia, perquè amb la pantalla tan petita costa de llegir els subtítols. Seguint aquest crescendo, a la versió amb subtítols en anglès van decidir reduir encara més la mida de la pantalla. Em van passar les ganes de subtitular-lo en més llengües.

Ara, vist en pantalla gran queda bonic. Hi surt en Pepito de can Pau Foguera i en Perejaume (mireu-lo aquí i aquí recitant uns versos de les Pagèsiques a la font del Pradelló d'Olzinelles), entre d'altres. Us poso algunes informacions o imatges de les presentacions: