4 d’ag. 2011

Article a Global Environment

Han publicat, fa uns dies, un article nostre sobre Matadepera al número 5 de la revista Global Environment. Parla de la pagesia ofegada durant les inundacions de ciment. Poso l'enllaç:


Hem tingut unes discussions de ca l'ample, amb els editors, ja que a última hora van canviar l'ordre dels autors (els van posar per ordre alfabètic) i el títol (deien que era massa llarg). Després d'un estira-i-arronsa ens van donar la raó, però l'article ha sortit amb un error garrafal al títol (1985 en comptes de 1956). La revista no està malament del tot (ahir vaig estar llegint el número en paper que em va arribar la setmana passada), i és d'accés obert, però jo ja li he posat la creu. 

Una cosa que no m'agrada de l'edició són les normes per a les referències bibliogràfiques: has de posar el nom de tots els autors dels articles que cites. Això fa que si cites treballs que tenen molts autors (a les ciències biofísiques, és comú que un treball el firmi un equip d'uns quants científics, fins a l'extrem que un dels articles que citem té dinou autors) i tens força referències bibliogràfiques, alguna pàgina (com la núm. 9) queda ocupada quasi totalment per les notes al peu. La qualitat dels mapes és molt dolenta, i les fotografies queden tan fosques que no es veu res.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada